Droomplek!

Een paradijselijke vrije ruimte direct aan het meer, waar je vrij kan zwemmen, kanoën en vissen met de grote Linder kano voor de deur. Het meest zuidelijke serieuze ski- en langlauf natuurgebied van Zweden: "Hövfjallet' ligt vlakbij en het bij Zweedse families zeer populaire skigebied Branäs ligt op een uurtje rijden. In de zomer biedt de wilde rivier de Klarälven spannende kanotochten.

Sågen is gerenoveerd in authentieke Zweedse stijl en voorzien van een grote sauna. Het is geschikt voor 2 tot 10 personen. Voor idyllische zomers, sportieve knusse winters en kleurrijke herfstvakanties. Compleet met gebruik van grote Canadese kano en haardhout voor de open haarden.

Prijzen variëren van € 695 in het laagseizoen tot € 1495 in het hoogseizoen, per week. In het huis zijn stafkaarten, wandelingen, en informatie over de leuke adresjes in de omgeving voorhanden. Sågen ligt in midden-Zweden, in een gebied wat 'het Gooi van Värmland' wordt genoemd met vele pittoreske dorpjes en bezienswaardigheden zoals het landgoed van de beroemde schrijfster Selma Lagerlöf.

Zweden op zijn mooist: prachtige zonnige zomers die niet te heet zijn met veel waterpret, authentieke winters met lange avonden bij de haard en in de sauna na een hele dag winterwonderland. Ontzagwekkende natuur, ruimte, leuke stadjes om de hoek, terrasjes aan het water, en honderden dingen te doen. Alle foto's op deze website zijn door ons zelf gemaakt. Gaat u er even rustig voor zitten.